ქართული კერძების დღე

2011 წლის 14 ნოემბერს ფრანგულ–ქართულ ინსტიტუტში პრეზენტაცია გაიამრთა თემაზე „ტრადიცული ქართული კერძები“. ინსტიტუტის ფრანგი მასწავლებლის- ლორა ბრამარის ხელმძღვანელობით სტუდენტებმა საქართველოს სხვადასხვა კუთხის სპეციფიკა,  მათთვის დამახასიათებელი კერძები და ასევე მათი  მომზადების წესები ფრანგულ ენაზე წარმოადგინეს.

     
ბოლო განახლება: 03/09/2019
თსუ-ს ფრანგულ-ქართული საბაკალავრო პროგრამა ინფორმატიკაში © 2011
დიზაინერი: ელენე შენგელაია
ვებ-საიტი: თეა ხარიტონაშვილი